Skolens værdier

• 2. klasse
  • 6. klasse
  • 9. klasse

Kontakt gerne skolen for at høre nærmere

Dan Simonsen Christiansen den 13-06-2017
    35-års jubilarer samlet på friskolen

Humøret var højt, stemningen i top og minderne stod i kø, da en flok tidligere elever lørdag den 10. juni mødtes på Stige Friskole.
    De gik på skolen fra 1972-82, så der var altså tale om et 35-års jubilæum. 15 ud af 21 fra den gamle klasse var mødt op, sammen med deres tidligere klasselærer, Anders Hasseriis – et flot fremmøde, må man sige, de mange år taget i betragtning.
    Klassen havde fået lov at låne et lokale på friskolen, til et kaffe- og kagebord. Vejret var så godt, så man samledes i haven foran lokalet.
    Skolens leder, Dan Simonsen Christiansen, gav de tidligere elever en rundvisning på skolen. Der blev lyttet intenst, mens Dan fortalte om skolen i for-, nu- og fremtid, og snakken gik livligt om gamle lokaler og faciliteter der enten var væk, var blevet lavet om – eller var fuldstændig som i gamle dage.
    ”Var skrænterne på den grønne fodboldbane virkelig ikke større? Var der virkelig ikke længere fra katederet og ned til eleverne i det gamle klasselokale? Dufter der ikke i sløjdlokalet fuldstændig som dengang? ”
    Det blev alt i alt en meget vellykket dag, og der var fuld opbakning til, at man ville mødes igen i 2022 – til 40-års jubilæet!